dilluns, de febrer 25, 2008

Ells tornen | Martí, Dani i les locomotores

La campanya optimista - IV
:


:
Martí i 'Locomotora'
:
Us recomano l'article que ha publicat l'exregidor mataroní de CiU Josep Lluís Martí a capgros.com i que dóna algunes claus sobre el debat al voltant de l'arribada d'El Corte Inglés a la ciutat. Explica els perquès, destrueix alguns mites i ens proposa reptes interessants i atractius. Sens dubte, l'aportació d'en Pitu eleva el to del debat que els seus successors han mantingut després.
:
Dani i el tren
:
D'una altra locomotora, la del primer tren de la península ibèrica, en parla el coordinador del grup de diputats del PSC a les Corts, Daniel Fernández, en un post al bloc que ho relaciona amb l'arribada de l'AVE a Barcelona, una gran fita de la que no sé si en som massa conscients.
:

3 comentaris:

Pedro ha dit...

Del que no ets conscient és de l'immens desastre provocat pels dirigents del teu partit amb les obres. Després de 15 anys de retard provocat per la decisió d'un altre govern del teu partit ara només aquells que voleu anar "de compres" a la Meseta teniu un tren d'alta velocitat (perdó, que tu prefereixes AVE).
Aquells que el voldríem per anar cap a Europa ens haurme d'esperar 5 anys, la prioritat és Madrid. I els que volem tren per anar a veure els germans del sud ens hem de posar fulles.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el comentari de les fulles, és molt sa fer-les servir de tant en tant (sempre i quant no siguin fulles clandestines).

Ramon Bassas ha dit...

- Pedro
Pe que sé, l'obra fins a França és en marxa. Jo crec que l'AVE és una molt bona infrastructura, i no tan sols per anar a Madrid.

- Vladimir,
Fulles o fulls?