dijous, de febrer 28, 2008

No som estúpids | Créteil

La campanya optimista - VII
:


:
Créteil, també
:
L'Alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, ha expressat mitjançant un vídeo el seu suport a la candidatura de Laurent Cathala a la reelecció al front de l'Alcaldia de la ciutat francesa de Créteil, davant les eleccions municipals de proper 9 de març (la segona volta, si s'escau, serà el 16 del mateix mes). Créteil és una ciutat agermanada amb Mataró des de 1991 que compta amb uns 85.000 habitants. Baron ha mostrat el seu suport en un vídeo (vegeu més avall) en el que, entre d'altres coses afirma que "he vist com el teu treball a Créteil ha estat positiu per tots els ciutadans" i en el que acaba demanant el vot "pel progrés, pel PS, per Laurent Cathala". Créteil és situada situada a 10 km de París, i és capital administrativa del departament de Vall del Marne. Cathala va donar recolzament a Baron a les passades eleccions muncipals.
:


:

:

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Per més que feu aquest tipus de publicitat, no sóc estúpid (tot i no tenir 18 anys).

Jo, en relació a Catalunya, els veig ben iguals.

Carles.

Ramon Bassas ha dit...

Carles
Potser és que ets marcià, o no has viscut a catalunya els darrers quatre anys. Però si mires quina ha estat l'actitud del PP cap a Catalunya (al TC tenen pendent un munt de coses...) veuràs què passa. Encara que no tinguis 18 anys.

Napoleón Bonaparte ha dit...

A mi en otra opinión demagogo, a Carles marciano, aquí. Un mal día Ramón?.

Ramon Bassas ha dit...

Napoleón,
Bueno, ¿es que no hay espacio para la ironía?

Napoleón Bonaparte ha dit...

El motivo del PSOE-PSC con tanta publicidad con el voto, apelando a sentimientos, sensiblería, etc. no es otro a que ganar las elecciones depende, de la horquilla que algunos sitúan en casi dos millones de votantes, que o votan izquierda o no van a votar.

La derecha es muy fiel, vota hasta el gato. Ya lo hablamos aquí antes de las elecciones.

No somos estúpidos, como ves.

Y te recuerdo que soy de izquierdas, por si acaso.

ironía: Aunque me han convencido los vídeos, sí, votaré socialista.

Un saludo

Anònim ha dit...

Els meus pares asseguren que sóc fill seu, i ells són vulgars terrícoles, crec. Fa 31 anys que visc a Catalunya, i puc dir que l'actitud del PP ha estat coherent. Que no la comparteixi en absolut no vol dir que no l'accepti com a vàlida.

L'actitud del TEU partit no ha estat coherent. A Catalunya hi ha un missatge, i a Espanya, un altre (el missatge que dóna vots allà). Aquí es diuen públicament unes coses, i allà se'n fan unes altres. Això, Ramon, no vol dir que tot el que hagin fet els teus estigui malament (procuraré puntualitzar les coses al màxim a veure si així aconsegueixo que no tiris pilotes fora). Jo em quedo amb la frase d'"apoyaré el Estatut...". És memorable. Riem de l'Aznar amb allò de les armes de destrucció massiva a l'Iraq, amb en Zaplana i la implicació d'ETA a l'11-M, però qui treu les imatges de les mentides de Zapatero amb el tema de l'Estatut són els que el van anar a pactar amb ells a la Moncloa.

El món està al revés, vaja. Però a mi el PP no em pot decebre. Ja el conec, i la seva coherència (encara que sigui mentint) és exquisida. Sou vosaltres, i per això em "molesto" a escriure't a tu, els que no entenc. Només les esquerres poden decebre, ho sé, però és que la vostra manera de fer és absolutament incoherent. Si les coses s'han fet malament (algunes) o no prou bé (algunes) o... Tant costa reconèixer-ho?

Em posa de mala llet això que la política sigui una manera de viure (que dóna un sou, una posició, una seguretat), i no un honor pel fet d'estar al servei dels altres. Encara espero que a les notícies surti algú del PSC criticant algunes coses dites per alguns del PSOE. Aquell dia seré feliç (bé, una miqueta més).

Ah! "dir" vull dir manifestar en veu alta, no dir "cosetes" amb la boca petita. De comentaris ja se'n senten, ja, però discretament i amb boqueta de pinyó.

Ramon, tot això de bon rotllo. No t'escric amb ànim d'ofendre (ho sé, tu mateix ho has manifestat, el canal aquest que utilitzem dóna lloc a males interpretacions). Em desfogo d'altres maneres, jo.

Carles.

Ramon Bassas ha dit...

- Napoleón,
Efectivamente, un punto flaco de la izquierda es la desmovilización. El otro, la falta de unidad.

- Carles,

Crec que Zapatero, i també el PSC, hem explicat què va passar amb l'estatut (finalment votat pels catalan, no ho oblidis). El text del Parlament (secundat pel PSC alhora que dèiem obertament que ho fèiem perquè passés al tràmit parlamentari) era ple de riscos d'inconstitucionalitat. També CiU i ICV ho van entendre així i, en un principi, també ERC.

En tot cas, i anant al que deies al teu primer comentari, encara trobo que el PP i el PSC estan molt lluny.