dilluns, de febrer 11, 2008

Oriol en marxa

Aquest matí hem celebrat un Ple extraordinari on s'ha consumat el retorn efectiu del meu company Oriol Batista a les seves competències al si de l'Ajuntament, després d'uns quants mesos convalescent. Està en plena forma (ho va demostrar al Ple ordinari passat, on ja va intervenir-hi) i em consta que té unes ganes formidables. L'Oriol serà el nou President de l'Àrea de Via Pública, agruparà les competències en matèria de Seguretat i Mobilitat que en el mandat passat ens repartíem amb en Fermí Manchado i jo mateix, i que en aquest temps he compartit amb el meu company Francesc Melero.
:
És una magnífica notícia. En primer lloc, per ell, és clar. En segon lloc, per mi, sincerament. He portat amb molt de gust el barret que ara porta ell (o la gorra), però un (jo) no té tanta capacitat... Sort que he tingut professionals i companys asbolutament a l'alçada de la cooperació que necessitava (gràcies). En tercer lloc, per al Govern i per al propi Grup Socialista: ara ja som més mans, i més caps. Ho farà molt bé, segur. Ara només ha de reprendre el bloc.
:
Jo he estat quatre anys i mig regidor responsable de la Seguretat Ciutadana en aquesta ciutat, fet i fet. Ha estat una experiència magnífica i molt gratificant, al marge dels (meus) errors, de qüestions desagradables i del que vulgueu. Quan faci les memòries, ja us explicaré.
:

5 comentaris:

Miguel ha dit...

Ramon, avui sí que dones una bona notícia de veritat. Transmet els meus ànims a l'Oriol. Salut! (i mai millor dit).

Ramon Bassas ha dit...

- Miguel,

Així li diré. Salut.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Oriol, enhorabuena. Un abrazo. Cerdanyola Califato Independiente.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Oriol, enhorabuena. Un abrazo. Cerdanyola Califato Independiente.

Ramon Bassas ha dit...

- Ildefonso
Se lo daré. Por partida doble :)