dissabte, de febrer 09, 2008

Defensar l'alegria | Tub Verd

Avui va de tres vídeos. Els dos primers, són de la Plataforma de Apoyo a Zapatero (PAZ). Un, on es presenten, l'altre, la versió coral d'un tema de Serrat, un poema magnífic de Benedetti que hauríem de cantar tots cada matí com una pregària:
:


:

:

El darrer (heu de fer clic aquí) es diu "El tub verd de Mataró", i és un breu reportatge de l'espai 'El medi ambient' emès per TV3, el passat 31 de gener. Resumeix molt bé una bona iniciativa de l'Ajuntament.
:

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El tub verd em sembla una bona iniciativa. L'inversió deu se molt important, pero si volem deixar planeta als nostres fills, es millor que res.

En qualsevol cas es una mesura que es queda curta e insignificant devant del volum de polució producte de la politica del paissos mes contaminants del mon: EUA i Xina. Em semblaría millor si la Unió Europea apliqués sancions o gravamens arancelaris als productes que provenen de paisos pro-contaminants o que es neguen a firmar els protocols de Kioto.

Per la mateixa regla de tres, bo i la iniciativa del nostre ajuntament, comparant amb altres paisos europeus com alemania, espanya en general no aprova i queda amb un insuficient.

Jordi L

Ramon Bassas ha dit...

Jordi L,
Però com deia el Capità Enciam: "els petits canvis són poderosos" :)

Anònim ha dit...

Com paga els favors la SGAE eh! vinga cànon endavant, i vinga suport...tots hi guanyen, paguem els de sempre
CANON NO

Anònim ha dit...

JO també faig el pallasset a canvi d'uns milions d'euros, i un gobern que em fa lies lleis a mida per poder forrar-me....Quina màfia amb el canon? pq el govierno dels teus capos no volen fer cap auditoria als seus amiguets del SGAE (maldits progres modernitos)...QUINA MAFIA!!!

Ramon Bassas ha dit...

- Miki i Anònim,
Aquesta lectura materialista (històrico-marxista) em sembla una mica antiquada.