dimarts, d’octubre 07, 2008

Curts amb fons

Avui s'ha presentat a Barcelona, amb la presència del Cardenal Lluís Martínez Sistach i dels autors, Mar Galceran, Francesc Grané i Anna Marc, el llibre “Curts amb Fons: Treballar en valors a partir del cinema i la televisió” -editat en català i castellà- un conjunt de guies didàctiques amb orientacions per a famílies, ESO i Batxillerat per treballar valors a partir dels curtmetratges guanyadors de la primera edició del concurs “Curts amb Fons”. El llibre, que inclou un DVD amb els curts guanyadors d'aquest certamen que promouen diverses entitats cristianes i laiques.
:
L'obra s'estructura a partir de les guies didàctiques centrades en els 4 curtmetratges que s'inclouen al DVD per treballar els valors entorn de la solidaritat, la cooperació, la realitat juvenil i els valors espirituals. L'últim capítol inclou una guia pràctica per aprendre a gravar un vídeo a l'escola. L'edició inclou un DVD amb els 4 curtmetratges guanyadors de la primera edició del concurs, entre els quals hi ha “El hombre feliz” de Isabel Lucina Gil, que va guanyar també el Goya el 2007 .
:
També s'hi ha presentat la segona edició de “Curts amb Fons”, un concurs cinematogràfic entorn de la solidaritat, la cooperació al desenvolupament, la realitat dels joves i els valors espirituals. En un món on les prrincipals referències culturals ens vénen de la mà del cinema i de la televisió (o dels mitjans que emeten ficció, ja em perdo...), sens dubte és una bona notícia.
:
Publica un comentari a l'entrada