dissabte, d’octubre 11, 2008

Tres imatges i +

Saül Gordillo va ser un dels guardonats dels Premis Blocs Catalunya, una interessant iniciativa de l'Associació STIC.CAT. El premi, merescudíssim, donat que en Saül és potser el més gran activista de bloc del país, i ho fa molt bé. Avui, a més, atorgaven els premis als blocs del Maresme, a càrrec de DiariMaresme.com. Per molts anys, Saül. I no defalleixis, al darrere teu n'hi anem molts.
:
Presentem el llibre de Santi Ortego, en l'aniversari del seu traspàs, i ho fem a la Biblioteca que porta el seu nom a l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, que té aquest magnífic rètol a l'entrada. Només això ja emociona. La presentació i després el sopar ens van donar moltes més emocions. I moltes ganes de ser com era. (Vegeu recull gràfic de més avall).
:
Llegint el suplement de viatges d'El País em trobo amb un reportatge sobre el Mont Nemrut, a Turquia, que vaig visitar fa divuit anys i que em va impressionar. És molt a prop de Síria i, la veritat, no hi vaig trobar gairebé cap turista. No sé si la cosa ha canviat gaire, però no podeu anar a Turquia i deixar d'anar-hi. És bellíssim. De moment, llegiu-lo.
:
Homenatge a Ortego: Recull gràfic
:


:

Més fotos aquí:

Vídeo: Jaume Álvarez / Fotos: Quico Melero.
:

Publica un comentari a l'entrada