dissabte, de març 11, 2006

Benvinguda a "Més Maresme" *

Més Maresme comença a caminar en un moment clau per la ciutat. Ens enganxeu just enllestit el Pacte pel Desenvolupament Econòmic i Social, àmpliament consensuat, ens trobeu contents perquè mica en mica es desencallen velles reivindicacions ciutadanes, com les escoles bressol, els accessoa la C32, a línia orbital ferroviària, nous centres d'atenció primària, inversó directa als barris... Es nota que hi ha un "tres en ratlla" de governs progressistes a Mataró, Catalunya i Espanya. Però, especialment, ens trobeu engrescats més que mai en el futur de la ciutat que estimem.
:
Una ciutat que, venint com ve de la seva tradició pionera en la revolució industrial, que va viure des del primer ferrocarril al neixement del sindicalisme socialista, al segle XIX, encara avui els seus reptes. I ho fa amb gent amb moltes ganes de treballar, preparats per una economia global que precisa de productes basats en el coneixement i amb una ubicació excepcional que cal cuidar com un dels nostres principals actius.
:
Sospito que els editors de Més Maresme també s'hi han fixat, en això. I han vist que Mataró, i el seu entorn, tenen un munt de possibilitats, també per un mapa complert de mitjans de comunicació sense els quals els reptes ens quedarien francament coixos. Què és, avui, l'economia o el coneixement sense comunicació?
:
Amb tot això, doncs, benvinguts a Mataró, a les seves llars, a la seva vida quotidiana i als seus reptes.

* Salutació, com a Primer Secretari del PSC de Mataró i Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Mataró, al número 0 de la nova publicació gratuïta. Foto: Marga Cruz.

2 comentaris:

Pedro ha dit...

Ei Ramon avui amb l'avui ha començat a venir una col.lecció d'art interessant amb reproduccions de grans obres universals.
El primer número i per 2 euros, Picasso.Ho dic perquè em sembla que et pot interessar donat el gust que tens per la pintura.

Ramon Bassas ha dit...

Pedro
Gràcies per la informació