dijous, de març 23, 2006

Rañé | Nou Estatut | Operació policial

Rañé a Mataró
:
Em va agradar molt, ahir, la xerrada del conseller de Treball, Josep Mª Rañé, en el marc de la presentació del Pla per al Desnevolupament Econòmic i Social, molt en la línia del discurs que ha presidit l'acord. Va donar dades molt positives sobre l'atur i sobre la regeneració de sectors madurs, bo i amb la prudència que "no ens podem adormir", apel·lant, també, a l'Acord Estratègic signat el seu dia pel futur de l'economia catalana i la seva productivitat. (Foto: capgros.com)
:
El Nou Estatut
:
Tothom en parla però no sé si tothom el té i l'ha llegit, ni que sigui una mica. Aquí us podeu descarregar el text aprovat per la Comissió Constitucional del Congrés dels Diputats. Bé, alguns comencen a reconèixer que aquest Estatut no deu ser tan dolent, i que una abstenció al Senat facilitaria una transició... cap el sí? Ho espero.
:
Nova operació policial
:
Fins i tot els més professionals cauen. Em refereixo a la nova operació policial que ha permès desarticular una banda que, entre d'altres llocs, havia actuat en dues joieries de Mataró fa uns mesos. La complexitat de la seva organització i modus operandi ha estat corresposta amb una complexa i intel·ligent actuació dels Mossos d'Esquadra, als quals cal agrair la seva dedicació i felicitar per la seva resolució. Esperem que serveixi per desmotivar altres possibles delinqüents.
: