dilluns, de març 20, 2006

Recomanacions | Operació

Recomanacions
:
Us recomano alguns articles polítics recents sortits a la xarxa. Els de Jaume Àlvarez (a la foto), sobre la nova Llei de Dependències, i el de Joan Antoni Baron, sobre la darrera Convenció municipal socialista a Sevilla, a capgros.com. I el d'Oriol Batista sobre els nous Governs Territorials de Salut. I el de Joan Ferran sobre aquest fenomen anomenat Carretero.
:
Operació policial
:
Una important operació policial, dissabte passat, ha permès a Mataró atacar algun dels fenòmens incipients que volien alterar la vida de l'oci nocturn mataroní. En primer lloc, cal destacar de nou l'eficàcia de les operacions conjuntes policials, comandades per professioonals excel·lents. En segon lloc, cal advertir també que la nit mataronina, en general, és força tranquil·la. D'una mitjana d'onze baralles mensuals (amb arma blanca) hem passat a una mitjana de tres (i sense armes) en dels darrers tres anys. No ha estat casualitat. Operacions conjuntes i de paisà, actuacions preventives, la pròpia col·laboració dels locals... tot hi ha ajudat. Per això, segurament, cal filar ara més prim per combatre els embrions de possibles aldarulls, amb feines més precises que necessiten d'un treball previ discret i concret. En tercer lloc, aquesta operació és una mostra de l'eficàcia de la nova Odenança de Civisme, instrument que ens ha permès entrar en situacions de conflicte que no tenien correspondència administrativa ni penal. I, en quart lloc, deixeu-me fer un al·legat a favor de la discreció, sense la qual (i aquesta vegada hi ha hagut algun risc) és impossible filar prim com deia.
:

4 comentaris:

Pedro ha dit...

Si el Psc no demana la dimissió de Bono cada vegada que insulta Maragall i ara que Carretero diu el que pensa sobre Zapatero s'el fa dimitir, és que el Psc estima més un president que l'altre.

Anònim ha dit...

No hi ha cap dubte..

Anònim ha dit...

Reduccionisme o ingenuïtat és el creure que les baralles es redueixen per una feina única i exclusivament policial. Si us plau, el jovent no som idiotes eh¡

Ramon Bassas ha dit...

-Pedro i Anònim 1,
Ningú no ha demanat cap dimissió.

- Anònim 2,
Ja dic que no és l'únic, és clar. Jo tampoc sóc idiota. Però per això justament sé que l,actuació policial, tanmateix, és ineludible i essencial per reduir els fets delictius. És idiota pensar el contrari.