dissabte, de març 04, 2006

Necessitem la desenfocada

Codina-Esteve
:
Després de veure l'exposició de Rosa Codina-Esteve a Àmbit, casualment, arriba a les meves mans un fragment de Wittgenstein: "¿Ho és sempre, d'avantatjosa, la substitució d'una imatge desenfocada per una d'enfocada? ¿Sovint no és justament la desenfocada que necessitem?" (Investigacions filosòfiques, 71, trad. Josep Mª Terricabras, Ed. 62, Barcelona, 1997, p. 100).
:
Dijous, Ple
:
Per diferents circumstàncies i acumulació de cites he estat gairebé tres dies a un ritme trepidant, tot just fa unes hores que he parat, i el bloc ha anat tirant amb material de circumstàncies. Recapitulant, el dijous al vespre vam tenir Ple ordinari, un Ple marcat pel consens. No per casualitat, tot s'ha de dir. Els temes que h anaven, gruna gran trascendència política, porten mesos treballant-se amb una actitud oberta i sincera pel conjunt dels grups municipals. En les propostes de l'oposició, a més, hi ha hagut la voluntat del Govern d'arribar al màxim d'acord i la de l'oposició de rebre-ho amb bons ulls. Dels temes del Ple destaco importants decissions per millorar la política d'habitatge (ara que tenim el vent dels governs espanyol i català a favor) en un tema que va portar durs recels en el principi i que s'ha reconduït amb èxit. Una qüestió similar al voltant de la gestió funerària que ahir es va saldar, a més, amb una novedosa proposta de gestió dels nostres cementiris. Quico Melero, un regidor que meticulós i resolutiu, no només portava aquest tema, sinó una proposta molt ambiciosa per incrementar els recursos de neteja i recollida de brossa, amb una nova contracta. Altres temesd'interès foren la construcció de la seu de la Colla Castellera Capgrossos, un nou aparcament a la Plaça Occitània, una declaració amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora i una altra contra l'explotació infantil, que vaig presentar jo en nom del conjunt de grups polítics.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bassas, creus que en Bargalló de Mataró i el seu equip estant prou capacitats per tirar endavant el Pla d'Habitatge? No serà aquesta una altre política d'aparador per dir que es farà, i farà... aquest s'omplin la boca i els resultats seran els que seran?

Ramon Bassas ha dit...

Anònim,
A la primera pregunta, sí. Bo i q no és pas ProHabitatge l'únic executor, ni molt menys. A la segona, no. Per cert, te l'has llegit?

Anònim ha dit...

Bassas, si me l'he llegit, per això la pregunta. El projecte és realment molt fluix.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim (a mi també m'agradaria dir-te pel cognom...),
Bé, deu ser fluix però portar-lo a terme significa una pasta de collons i, de fet, ha obtingut el 100% dels vots al Ple...