dilluns, d’octubre 19, 2009

Caminant contra el càncer

Diumenge al matí vaig tenir la satisfacció de participar a la segona edició de la Caminada de Maresme Oncològic contra el càncer de mama, a Mataró (v. capgros.com). L'acte fou un èxit de participació, estic convençut que servirà per molt: tantper l'entitat, que veu com és capaç cada dia d'assumir més reptes, com pels malalts, com per la visibilitat de la malatia, etc. Sembla mentida de quina manera la gent s'aboca a aquesta mena de manifestacions solidàries i col·lectives.
:
Dues curiositats. La primera, que gràcies a en Marc i el seu ipod podem conèixer les dades exactes de la caminada. 51 minuts, 4,17 km (4,9 km/h) i 213 calories cremades (ràpidament compensades per un entrepà de botifarra). Vegeu-ho aquí:
:
:
La segona és una petita dolenteria. M'envien una nota del bloc del regidor de CiU Joan Mora en la qual recomana una caminada per fer diumenge passat. Resulta que, enlloc de promoure la de Maresme Oncològic (de la que no en devia estar assabentat perquè ni l'esmenta), en recomana una altra de Camprodon. No, no viu la ciutat.
: