dijous, d’octubre 22, 2009

Fer empresa al Rengle

Aquesta setmana hem anunciat que Mataró serà present al saló Barcelona Meeting Point de la setmana que ve per donar a conèixer, d'una banda, el Centre de Negocis del Rengle, i de l'altra, l'edifici d'empreses del TecnoCampus Mataró-Maresme (TCM), que són a tocar. La sinèrgia entre elles i el món universitari a través de la nova escola universitària que sorgeixi de les dues preexistents (estem en temps de fusions, ja veieu), així com en la ciutat que l'acull (tant e la part moderna com en la més consolidada) és, sens dubte, una deles claus de l'èxit. Les altres són la ubicació (davant del mar) i la connectivitat (a prop de tot arreu).
:
L’edifici del centre de negocis, de 30.000 metres quadrats i promogut per PUMSA, al rengle, serà rodejat de zones terciàries, el gran parc científic i de la Innovació, TCM (que també està construint PUMSA), habitatges, espais lliures i privats amb places d’aparcament i un hotel; tot això envoltat del Parc de Mar, un gran espai verd. Clicant aquí, hi trobareu el dossier explicatiu, així com el vídeo de l’estat actual de les obres de l’edifici.
:
L'altre edifici, el TCM2, ja compta amb les declaracions d'intencions amb deu empreses que han manifestat la intenció d'instal·lar-s'hi l'any que ve, i ara es prepara un concurs per acollir-les,, junt amb ls que vulguin, també per a l'edifici TCM3, les dues torres que coronen el parc, davant el centre universitari. Dimarts en vam fer la presentació conjuntament (a la foto, amb la regidora Alícia Romero i el director de TCM, Antoni Uix).
:
El que més m'agrada d'aquesta notícia és el fet que, malgrat la crisi, les apostes pel futur de la ciutat es mantenen fermes. I un grup d'empreses i d'emprenedors respon al repte de la innovació. És així com ens en sortirem.
:

: