dijous, d’octubre 01, 2009

Setmana intensa

Aquesta setmana ha estat emocionant. La feina feta de molta gent durant mesos i mesos ha culminat en tres inaugiracions importants, en tres fites claus del compliment del Programa que el Govern de Mataró s'havia proposat, en la línia dela millora formativa, dels projectes per la millora integral dels barris i per a la millora dels serveis assitencials. M'explico.
:
Dissabte obríem Tres Roques, un nou centre de formacó d'adults, amb una oferta de qualitat, que serà de referència pel conjunt de la ciutat al barri de Cerdanyola. Ja en vaig parlar aquí. Dilluns també vam obrir un altre centre al barri de Cerdanyola, en aques cas, un centre de dia per als malalts d'Alzheimer, una obra que hem fet PUMSA (entre l'aparcament, a sota, i uns pisos tutelats per gent gran, a dalt... això sí ue és ciutat compacta!) i que hem posat a gestionar a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer, en una mostra exemplar de col·laboració per sumar. També és de referència a la ciutat i en un dels barris amb projecte de canvi integral... per les persones!
:
I ahir dimarts la nova Escola Municipal de Música, un servei encara sense centre propi però repartit al conjunt de la ciutat. Ho vam fer també en aquest barri, a l'IES Miquel Biada, on s'hi centralitza l'administració. Va ser un acte simpàtic, ple d'esperances (hi ha un munt d'inscrits), i amb la satisfacció que -malgrat les dificultats de la crisi- es poden tirar projectes d'aquest abast que la ciutat tant necessita.
:
Fotos: Joan A. Saban, CF, Quitèria Guirao.
:

2 comentaris:

jamarinfernandez@gmail.com ha dit...

Buenas noches Ramón, pude estar el sabado en Tres Rocas y me quede impresionado por las instalaciones, es muy buena faena, ahora son los vecinos los que han de saber aprovecharlo, sacarle el jugo, no solo por la formación que puedan recibir, si no por la dinámica positiva que se genera al compartir nuevas experiencias.
No pude estar en las otras inauguraciones, pero imagino que serian con seguridad otras dos buenas faenas, felicidades al equipo de gobierno.

Ramon Bassas ha dit...

JA
Gracias, contamos contigo!
Un abrazo