dijous, d’octubre 29, 2009

Qui és Luigi?

Estic molt orgullós del meu partit, el PSC, que ha proposat mesures cotundents en cas que es confirmi la responsabilitat de càrrecs socialistes a la trama de corrupció que el jutge Garzón ha descobert a Catalunya i que implica, a més, altres persones (anava a dir empresaris) i destacats militants de CiU. Em sembla bé, així com també m'ho sembla col·laborar al màxim amb el jutge instructor per aclarir tot el que faci falta. A diferència d'altres partits que es troben amb casos similars, crec que hem obrat ràpidament i bé (vegeu què va dir José Zaragoza i què ha dit José Montilla, i vegeu també l'editorial del butlletí de Nou Cicle). Fa vergonya, per exemple, que el líder de CiU, Artur Mas, faci veure que Alavedra ja no pinta res a CiU. Mireu aquest vídeo.
:
El cas, però, desperta un interès concret, a Mataró, per la destacada intervenció a la trama, sembla, de l'exdiputat socialista (expulsat fa una colla d'anys del PSC) Lluís Garcia Sáez, donat que fa exactament un decenni es van fer públiques les vinculacions d'aquest personatge amb el pressumpte finançament de dos mitjans locals Crònica de Mataró i Diari de Mataró, en un moment que es trobaven sota l'òrbita més que evident de CiU i del seu aleshores candidat a l'alcaldia de la ciutat Ramon Camp. Curiosament, en el moment de fer-se públic (concretament l'onze de novembre de 1999), aquest darrer dimití precipitadament com a regidor a l'Ajuntament -pocs mesos després de les municipals- amb l'excusa que s'havia de dedicar més al Parlament. Des d'aleshores, la seva vinculació política amb la ciutat va desaparèixer. Glups.
:
Us deixo amb una impagable crònica que sobre aquest afer van fer els periodistes Josep Mª Flores i Cati Morell a El Punt, el 21 de novembre d'aquell any, clicant aquí [se'n fa ressò avui el Tot Mataró], on es mostren les implicacions amb Garcia (aleshores investigat pel Cas Agrotecsa) amb el Consell Comarcal del Maresme (que havia presidit Camp), amb Crònica de Mataró i el propi exdiputat de CiU i ara vocal del Consell general del Poder Judicial. Cal dir que mai, mai, ningú no ha desmentit aquestes declaracions, malgrat que el PSC de Mataró -per de l'aleshores el seu primer secretari, Remigi Herrero- va demanar reiteradament esplicacions públiques al respecte.
:
Ja veieu què els passa als que s'acosten a aquesta mena de personatges.
:

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Thas deixat la foto de l' Alcalde del PSC i vicepresident de la Diputació de Barcelona.
Tal i com escrius el post sembla que sigui en Camp el detingut per corrupció.

Fa fàstic el partidisme i la merda que arribaeu a tirar als altres, quan remenen també la vostra.

La corrupció política és una cosntant i tu , home honest i de bons consells, recomanes sobretot triar bones companyies .

Li podies haver fet un favor a l' Iceta i en Zaragoza i al alcalde de Santa Coloma, avisant de qui era en Luigi.

Això sí... ara cal estar molt orgullòs del Partit, fugir de la merda quan abans millor i escampar-la als altres per quedar ben net i impolut i poder donar bons Consells.
Francament vomitiu aquest discurs

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Aquí no es fa cap crònica, sinó que -a la vista dels fets- he aportat el que sé respecte a un dels episodis més sinistres que hem viscut a la vida política de Mataró i que té relacó indirecta amb el cas. Res més. he pensat que seria d'interès. Alguns mitjans també ho han fet, per cert.

Anònim ha dit...

Valdria la pena que miresis a casa teva, a veure què fa la teva companya de partit amb el Sr. d'Unió al TCMM. Sembla una oficina de colocació de la sociovergència. Algun dia us petarà a les mans com no poseu remei a temps, creu-me, o depureu responsabilitats o us ensorra a tots.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
Exactament quin és el problema?

Pedro ha dit...

Senyor Bassas menys lliçons i més llegir-se, fins hi tot amb mig partit al calabós us atreviu a donar consells.

Anònim ha dit...

EL LUIGGI AL VA FER FORA EL SRO.OBIOLS,NO ELS NOIS DEL BAIX LLOBREGAT.
PER CERT, QUE I FOT J.M.SALA,TAN HONRAT ELL AL "COMITE CENTRAL"?.
JUGANT AMB BCN.

Anònim ha dit...

El Sr. Luigi i les seves "empreses legals", des que fou expulsat del PSC ( arran de sentència judicial), fa més de deu anys, ha anat treballant i visquen i enriqiquint-se amb diners publics via feines a Ajuntaments.
Ja el Sr. Mas ( alcalde PSC ) va tenir que anar al jutjat per aclarir algunes coses doncs l' Ajuntament de Mataró tenia tractes amb alguna empresa d'aquest pajaru i ahir la Vanguardia, senyalava tots els afers d'aquest Sr. amb l' Ajuntament de Lleida i la setmana passada Santa Coloma...

Es ben sinistre que un personatge com aquest _ i molts d'altres_ visquin o s'enriqueixin amb el diner public AMB EL VIST-I-PLAU implicit dels governants de manera continuada i continuada.
Clar que no tots entren al joc però bé... ara només tenim la punta de la merda que sura.

De què t'has de sentir orgullòs ?????
De guardar silenci ?????

Hauries de fer una relació d'ex-regidors al govern en l'època democràtica i quina és l'ocupació actual o posterior al seu pas a l' Ajuntament.

Quantes empreses "mixtes" ( però en definitiva pagades amb diners publics) són llocs de col.locació
d'aquestes persones.

Tot plegat, chanchullos rera chanchullos i després direu que els polítics sou servidors publics.

De tot hi haurà però vaja...us podrieu autoimposar una certa humilitat i permetre veritables relleus ?

Més democràcia(EN FETS ) i menys paraules !!!!!!

Ramon Bassas ha dit...

- Pedro
Mig partit?

- Anònim 1
El sr. Sala ja ha complert una condemna, que no era eterna, això ho deixem pels fonamentalistes.

- Anònim 2
Com explico en aquest post, el sr. mas va ser més aviat víctima d'aquest tal Luigi.

Anònim ha dit...

A banda de contractar amics de l'un i de l'altre, podem parlar de contractes amb empreses. No seria més addient contractar empreses de Mataró i comarca? perquè tantes històries amb empreses de VIC? perquè tantes despeses innecessàries en un moment que l'economia no ho permet? perquè tantes cadires per a gestionar una cosa tan petita? On s'anuncien totes aquestes places laborals i contractes amb empreses? perquè gestionen els diners públics com si fos una empresa familiar? són prou problemes o en voleu més?

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
A mi em consta que els contractes es fan seguint el procediment administratiu... Si creus que hi ha cap irregularitat, l'has de denunciar.

Anònim ha dit...

El Sr Bassas es pensa que els ciutadans d'apeu hem de perdre el temps i els diners als jutjats.

Hi ha denúncies que segurament no tenen res d'il.legals però sí d'immorals.
Aquesta és la veritable democràcia actual i a tall d'exemple ...

Vegeu els càrrecs que ocupa una sola persona:

.Regidora d’urbanisme de L’Ajuntament de Sant Just Desvern. - 1ª Tinent d’alcalde de L’Ajuntament de Sant Just Desvern. - Presidenta de PROMUSA. - Presidenta de PROECSA. - Gerent del Consorci de la Colònia Güell. - Consellera del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat de la Diputació de Barcelona. - Consellera de Foment de Ciutat Vella de la Diputació de Barcelona. - Consellera del Túnel del Cadí, Concessionària S.A. - Consellera de la Comissió Catalana de Trànsit i Segureta Viària. - Consellera del Barri de la Mina. - Delegada de L’àrea d’infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona. - Consellera de La Caixa. - Consellera del Consell Comarcal del Baix Llobregat. - Vocal del Consorci Sanitari Integral. - Vocal de la Fundació Caviga. - Consellera de L’àrea de Salut de L’àrea Metropolitana de Barcelona


Càrrecs de la Sra.. ANNA HERNANDEZ , esposa del M.H.President de la Generalitat JOSÉ MONTILLA.

Sembla impossible, però es veritat.
Tot sigui pel poble.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
La majoria, si no tots, d'aquests càrrecs només poden ocupar-se si ets regidor/a i van inherents a les responsabilitats delegades al teu municipi... Quin problema hi ha?

Anònim ha dit...

Quin problema hi ha? je. Cap ni un. Només donar les gràcies per la seva entrega desinteressada. Què bona gent.

http://lagrancorrupcion.blogspot.com/2009/11/cargos-de-anna-hernandez-bonancia.html