dissabte, de desembre 11, 2004

TVM | Ocupació | CiU pel sí

TVM: Els primers vint anys
:
Ahir al vespre em va agradar molt l'acte commemoratiu del 20è aniversari de Televisió de Mataró, al Teatre Monumental. Es van currar força uns vídeos magnífics sobre aquests vint anys, sobre el que fan, sobre el que esperen, de vàries persones felicitant-los... L'Alcalde va comprometre's en el futur d'aquest projecte que, sovint, sobreviu amb condicions precàries i sense el qual ja no sabríem estar-nos, a Mataró.
:
Tornen els plans d'ocupació

calderairañé Jesús Caldera i Josep Maria Rañé en una reunió de fa uns mesos. Foto: Juan Manuel Prats, El Periódico.
:
És una gran notícia. Després que els governs del PP (a Espanya) i de CiU (a Catalunya) eliminessin les subvencions als plans d'ocupació municipals, els nous governs progressistes reprenen aquesta interessantíssima forma de fer polítiques actives d'ocupació, especialment en sectors on l'atur fa estralls. A la ciutat, això permetrà que 76 persones a l'atur, on tenien perpectiva de quedar-s'hi, treballin durant un temps i aduireixin una experiència que després esls serà clau per a la seva reinserció. 710 mil euros que surten del Departament que lidera el conseller Josep Maria Rañé, que per primera vegada en molt de temps té les coses claríssimes respecte al que cal fer. Ja ho veieu, no tan sols en els plans d'ocupació i le spolítiques contra l'atur, sinó també en la millora de la competitivitat empresarial a partir de la millora de la qualtat del producte i de la innovació tecnològica dels processos de producció.
:
El de CiU

mortainosiciu Moratinos, flanquejat per Duran i Mas, ahir a la seu del Ministeri d'Exteriors. Foto: Agustín Catalán, El Periódico.
:
Finalment, sembla que el conjunt de la federació de CiU se sumarà al vot favorable a la Constitució europea. Benvinguts. El Govern espanyol ha complert amb els seus comprmisos i ara hi ha via lliure per un ampli suport dels partits al referèndum que se celebrarà d'aquí a dos mesos i mig. M'imagino que Artur Mas tindrà molta feina per fer canviar d'opinió als seus hooligans, començant pel secretari general de CDC, Felip Puig, i tot l'estol d'agressius i sobrats sobiranistes de despatx. Però penso també amb el poblre militant convençut del no, que obligà a fer un nou congrés a CDC, pel que es veu sense que servís de massa, i que ara haurà de fer de tripas corazón. Just el que no volia fer. El que ja estava massa cansat de fer i que la perpectiva de ser oposició, pensava, l'exonerava d'aquest suplici.

1 comentari:

Anònim ha dit...

www.menoscuentosusi.blogspot.com
hola, es dificil comentar algo de tus posteos... son noticias oficiales mas o menos... decirte que al leer en la introduccion que quieres crear un personaje con sus cosas, sus manias... encuentro original eso. Acabo de visitar una blog anteriormente a la tuya http://nacionalismo.blogs.com/byebyespain/2004/12/diccionario_nac.html y me ha sorprendido lo distintas que son. espero poder dedicarle algunas palabras a tu blog la proxima vez que pase por aqui.