diumenge, d’abril 22, 2007

Sarko i Ségo | El vídeo de l'acte | Joan Pera amb Baron

Sarko i Ségo
:
:
Finalment, pel que sembla als sondeigs publicats i fets a peu d'urna, el candidat conservador Nicolas Sarkozy i la socialista Ségolène Royal es veuran les cares a la segona volta de les presidencials franceses, després d'una xifra rècord de participació, que situa el centrista Bayreau en un no gens menyspreable tercer lloc i l'urtradretà La Pen a la seva base d'd'incondicionals. D'aquí un parell de setmanes, el dia 6 de maig, veurem el duel final. Si l'aire de canvi de la candidatura de Bayreau se suma a l'onada fresca de la primera dona que aspira seriosament a la presidència de França, veurem que això, i les idees de renovació política que ha impulsat, serà una realitat.
:
El vídeo de l'acte
:
Els de la Plataforma no paren. Ara han penjat al seu web un vídeo resum de l'acte públic de presentació de la candidatura del PSC a les Eleccions Municipals de 2007 a Mataró, dimarts passat, al Foment Mataroní, amb la intervenció de Joan Antoni Baron i José Montilla. Aquí el teniu:
:

:
Joan Pera amb Baron
:

:
:
:
No tan sols això, sinó que han fet pública la incorporació de l'actor Joan Pera a les persones que recolzen l'Alcalde Baron per a la reva reelecció, junt amb sis professionals i representants del món de la cultura com Pere Pascual, crític d'art, l'escriptor Manuel Patricio, Carlos Soriano, pintor, Juan Antonio Ciller, electricista industrial, Xavier Cugat, tècnic electrònic i Xavier Caravaca, economista.
:
Finalment, han incorporat un sistema de captació de missatges de veu, que és a la dreta de la pantalla del seu web. Només cal tenir micròfon i ganes.
: