dimecres, d’abril 18, 2007

La llista de Baron


Ahir al vespre vam tenir l'acte de presentació pública de la llista del PSC a les properes Eleccions Municipals. Va ser un acte magnífic, on vam exposar les coses ben clares, on vam exposar el que és aquesta llista: un equip, on tothom se'n va endur deures, i que posa el pistó a punt de cara el proper 27 de maig. Hi ha ganes de marxa, ganes de sumar i de tenir un bon resultat. Ens cal. Els demèrits dels altres, especialment el trist espectacle del desgovern que ha demostrat el nou líder de CiU (que abans d'entrar a l'Ajuntament ja l'està liant grossa), així com la convicció de nacionalistes de banda i banda (CiU i PP) de sumar contra el PSC, no són suficients. I per la tasca que ens cal, la de convèncer un a un que això no està fet i la de fer arribar a tot arreu els compromisos dels socialistes (que valen més perquè nosaltres els complim), es fa especialment amb el treball un a un de moltíssima gent. Els primers, els trenta de la llista, ni millors ni pitjors que la majoria de ciutadans, però amb tota la força dels equips que juguen les millors lligues. Fotos: Romuald Gallofré i Lluís Martínez.
:
L'acte va comptar amb una vídeo-presentació de Manuel Mas (que era a Madrid) el text de la qual és aquí. Un bon inici, el de recordar que som en una cursa de relleus, per presentar la nova llista. Després, el discurs de Joan Antoni que resumeix la nostra oferta i que avança alguns dels compromisso que ja vam apuntar dissabte. I, al final, la intervenció del President Montilla, plena de referències personals al candidat i a la ciutat i concreta quant als avenços que hem notat des de la Generalitat.
:
:
nom Foto: Marcos Lossius
:
L'acte es va celebrar després (dic després pels que tenen problemes de vista) d'una visita institucional del President a dues noves escoles, Anxaneta i Antonio Machado, i una visita a l'Ajuntament que inclogué la presentació de dos centres més: Montserrat Solà i Maria Mercè Marçal. En parla el propi Baron al seu bloc. És una mostra del ferm compromís de les dues institucions per avançar en la construcció dels nous centres que calen a Mataró, després de la imprevisió total dels governs de CiU. Per cert, ningú d'aquest Grup (sí el seu regidor expulsat) va acudir a la rebuda institucional. Si les tornes fossin al revés, nosaltres mai no ho hauríem fet.
:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estratega,

bona presentació.

Molt bé les paraules d'en Barón.

En Montilla en la seva línia, lúcid i profund com la son de la marmota. Sort d'un mòbil que es va disparar cap al final del discurs i ens va despertar, era d'un candidat massa concentrat en la cosa; sort de la Núria, que tot i tronxar-se de riure, va atinar a despertar-lo amb uns copets a l'esquena. Però vaja, molt bé tot plegat.

En Barón va posar deures i va demanar treball. Jo confio més en el vostre talent, les millors lligues les juga la gent amb talent. I com deia en Cruiff entrenador: sortiu a disfrutar.

Sort.

Anònim ha dit...

Vaig assistir-hi, junt a en Ramon Vinyes, candidat a la nostra vila d'Arenys (de Mar). Molta sort!
Per cert, pel nombre d'aplaudiments, entre el públic tenies bons amics i persones que reconeixen la teva tasca. Felicitats.
Una forta abraçada. Maribel.

Ramon Bassas ha dit...

Vladimir,
Gràcies per les teves paraules. No ho dubtis que disfrutem.

Maribel,
Gràcies. Yo me debo a mi público, com les cantants. I, de fet, el secret és que som un equip.