dimarts, de maig 29, 2007

Cigró negre

Em sembla bé que el líder del PP de Mataró faci autocrítica. També em sembla bé que s'autoelogiï (“hem presentat un programa potser avançat al seu temps”, glups!). No tant que desqualifiqui els votants de les esquerres, quan diu que “la gent vota esquerra perquè no sap què votar”. El que em sembla d'un mal gust inqualificable és dir que els membres del que pot ser el nou Govern són de "mala qualitat".
:
Estaria bé que concretés de què parla exactament i, especialment, si aguantaria una comparació amb la seva, de llista. No sóc pas jo, és un destacat membre del PP mataroní qui parlava fa poc sobre la qualitat del número 2: "una persona que no sabe ni hablar"; un "fenómeno" del que "muchos podemos reprochar actuaciones pasadas, muchos, pero nadie lo ha visto necesario hasta el momento. Nadie menos Juan Carlos Ferrando". També té paraules pel propi cap de llista i d'un dels altres acompanyants de la candidatura del PP, ara regidor: "siempre tiene que estar ese garbanzo negro que acaba fastidiando el potaje". Jo no m'atreviria a dir tant, ho prometo. Foto: R. Gallofré.
:

11 comentaris:

Dessmond ha dit...

Ramon,
L'enhorabona pels resultats.
Té molt de mèrit haver aguantat tan bé després de tant de temps.
D'altra banda veig que CiU és un valor a l'alça, a Mataró. Vol dir que és una ciutat amb molt de seny.
Bé sant-torne-m'hi!. A pencar que quatre anys passen volant!
Molta sort, doncs.

Anònim ha dit...

Ramon,
no t'enfadis. No saps que les gavines mengen merda? evidentment, des del punt de vista d'una gavina els candidats socialistes sou de mala qualitat, i que per molts anys així sigui.

Deixem, però, agrair al Pau que en aquesta campanya no hagi jugat amb el tema de la immigració. Crec que està bé agrair-ho, ja em veia agafant el tren cap a Sibèria.

Ramon Bassas ha dit...

- Dessmond,
Gràcies. Bé, no sé massa si és un valor en alça, però espero que sí, que s'imposi el seny.
Una abraçada,

- Vladimir,
De fet, al debat al que jo vaig participar a TVM sí que es va utilitzar (vinculant-ho amb la seguretat i amb els pretesos "ajuts") el tema de la immigració, per part del PP.

Anònim ha dit...

Tens raó, però la cosa no ha arribat a la indecència de Badalona (i mira que els ha donat vots aquesta tàctica repugnant). Crec que mai votaré al Pau, però un cert to i sensibilitat en certs temes s’agraeix.

Per cert, això de vincular la immigració amb la delinqüència no és ni original del PPC. Recordes les llistes de cognoms de delinqüents (Sànchez, Benitez, Moreno...) que elaborava Convergència? Són pastats amb la mateixa farina.

Tomás ha dit...

Ramon, ja que quan debatiu et passa la mà per la cara, podries evitar possar imatges d'en Pau.

T'ho agrairiem. Ja em assimilat que no sapigues fer més que deixar a nar merda a travès del blog o per l'esquena, mai en persona, pero no utilitzis la imatge.

Jo sempre he tingut paraules comprensives, pero arriba un punt en que un es farta, sobretot del condescendent que ets amb segons qui opina. M'agradaria veure que contestes quan gent del carrer et diu que està fins als collons de que els nouvinguts els facin la vida impossible.

No cal que em contestis. La meva opinió no canviarà.

Anònim ha dit...

No ha fet una bona campanya el PP de Mataró? Potser aquest ha estat el problema.

Per si algú dubte, diré clarament que no sóc votant del PP per principis. Sóc catalanista, però a la vegada simpatitzo amb el PP de mataró i especialment amb el seu cap de llista.

No ha crispat com ho fa el PP espanyol. Ha estat "normal", coherent amb les seves idees. No ha intentat enganyar (no pot dir-se el mateix dels que esteu al que qualifiqueu d'"esqerra"). Mai votaré el PP, com tampoc mai al vostre PSOE fins que no descendeixi del pedestal de prepotència en què viu (a Mataró, altíssim), i deixi d'estar una bona temporada sense governar (massa anys. La democràcia no era també alternança? Sempre sou els mateixos, no només el mateix partit, sinó els mateixos candidats, aguns des del 1991!!!)

Fer bona campanya i no dir bestieses i disvarats ha costat un regidor al PP i uns quants vots. A Mataró ja no juguen al joc de convèncer als ignorants. Vots volàtils, els seus. Un dia del PP, l'endemà del PSOE. Qui més juga a aquest joc?

Carles

Ramon Bassas ha dit...

- Vladimir,
Aquests temes sempre són repugnants, sí.

- Tomàs,

Pots comprovar (bé, ho han esborrat, però hi era) que són altres i no pas jo qui fa servir durs qualificatius. No sé a què et refereixes respecte la "merda", però diria que sóc bastant clar quan critico.

Crec que tinc tot el dret a defensar la "qualitat" de les persones a les que ataquen els adversaris, no?

Bé, quan vulguis en parlem, d'això dels immigrants. Si em diuen això, intento veure de quin problema es tracta exactament i, si és a la meva mà, miro de donar un cop de mà. I si es tracta de parlar de política, doncs els explico la meva opinió respecte a la inacció dels governs d'Aznar davant la immigració il·legal.

Per cert, cuida el llenguatge. Abans la dreta era més educada...

- Carles,

No sé si ha fet bona campanya o no, però les propostes que han fet les trobo criticables i així ho he manifestat.

Anònim ha dit...

les propostes són criticables, i així ho manifesta tothom qui no l'ha votat, però... jo parlava del fet de fer bé o no les coses.

Si crispes l'electorat te'n portes millors resultats. El PP de mataró no ho ha fet, i això s'ha de reconèixer i valorar MOLT positivament. M'atreveixo a hipotetitzar que potser per això ha perdut vots. D'altres, després de conèixer els resultats finals encara fiquen el dit a la nafra amb finalitats poc ètiques (nafra dels altres, és clar)

Tornaré a dir-ho perquè quedi clar: no tinc cap simpatia pel PP i els personatges públics que tenen, però no tothom és igual, tot i pertànyer a unes mateixes sigles.

S'ha faltat al respecte al PP mataroní (repeteixo, al de Mataró, que ningú el confongui amb cap altre)

Carles

Ramon Bassas ha dit...

Carles

Crec que no és de rebut parlar de la "mala qualitat" de la llista socialista (i no parlo per mi, parlo pels altres). Parar els peus a la dreta també és no deixar-s'ho dir tot. Jo tan sols m'he limitat a reproduir l'opinió d'un dirigent local del PP. Que ja he dit que no la puc subcriure, no m'atreveixo.

Tomás ha dit...

Poses en dubte la meva educació perque qualifico les teves desqualificacions com "deixar anar merda"?

No sóc dels (no pocs) que posen en dubte la teva educació. No posis tu en dubte la meva.

Ramon Bassas ha dit...

- Tomàs,

Sí. No sabia que la dreta fèieu servir paraules com "merda" o "collons", us feia més fins. Res més. Sobre ser ben educat o no, procuro ser-ho, sí. Però gràcies pel teu suport :)