dimecres, de maig 16, 2007

Habitatge i feina | Salut

Habitatge i feina
:

:
Aquest és el primer d'un grupet de vídeos que anirem penjant en el que el candidat socialista explica breument quines són les propostes electorals en diferents àmbits. Avui, habitatge i feina.
:
A la xarxa hi podeu trobar altres entrevistes interessants a Joan Antoni Baron. Com la que publica e-notícies ("els immigrants tenen drets, però també deures") o en l'esplèndida reivindicació de l'autoestima mataronina que fa a ElTotMataro.cat. Fa pocs dies n'apareixia una altra a capgros.com. I també a internet ha sortit la carta de l'exregidor Antoni Valls quan va decidir deixar el seu escó, en la que explica la prepotència i el mal estil de fer política del candidat Joan Mora. Ah, i avui, debat a TVM, que reemetran demà.
:

Salut
:
Aquest matí el cap de llista del PSC, Baron, ha presentat el els seus compromisos en l'àmbit sociosanitari de Mataró. L'acte s'ha celebrat a la Fundació Hospital, davant una quinzena de representants d'entitats sociosanitàries locals. Entre els compromisos de Joan Antoni Baron destaca el fet d'incrementar fins a un 12% l'assistència domiciliària als majors de 65 anys de la ciutat, una xifra que triplicarà la mitjana catalana. Joan Antoni Baron ha assegurat que durant els darrers 4 anys s'han marcat les pautes per durant el proper mandat fer "el gran salt en política d'assistència sanitària i de benestar social". Entre les propostes del PSC de Mataró hi ha les de crear 2 nous CAP's, ampliar-ne 2, fer un nou Centre de Salut Mental a la Llar Cabanellas, un nou Centre d'Urgències d'Atenció Primària al Camí del Mig o incrementar la relació entre els serveis sanitaris i polítiques d'innovació a través de TiCSalut.

:

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé com teniu els collons (amb perdó) de parlar d'habitatge....us hauria de caure la cara de vergonya, com a mínim eviteu el tema per favor, és una verdadera falta de respecte

Anònim ha dit...

Que no treballa la grua a Cerdanyola????
http://www.youtube.com/watch?v=Q0qgsvdPmUY

Anònim ha dit...

sense entrar a valorar el fons:

Haurieu d'intentar de donar més espai al final dels videos i a l'inici perquè sino el youtube.com fa que es quedin aquestes cares gracioses de les perones quan parlen. A mi també em passa je je.

Per cert, aviat pel que veig arribaràs a ser centenarimil pel que fa a les visites.


Merino

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,

Bé, hem hagut d'esperar que un Govern d'esquerres tingui majoria al Parlament per veure els primers habitatges promoguts per la generalitat a Mnataró i per obtenir el sòl que ens falta, gràcies a la modificació de la llei d'Urbanisme. D'això que dius, em sembla que en tinc dos.

- Senyora,

Per això es fa més necessari que mai invertir en aparcament a Cerdanyola. El Pla del Sorrall ens permet també obtenir-ne moltíssim.

- Jordi,

Bé, també és divertit... Sí, hi arribaré ben aviat. tens alguna proposta per celebrar-ho?

Anònim ha dit...

La veritat és que així de primera, no em bé al cap cap idea, perquè aquest tipus de celebracions, almenys en aquests moments, no són habituals je je.Segurament amb els anys seran més rutinàries... potser.
Un aniversari sempre es tema de felicitat perquè suma, i com no, potser una excusa de retrobament, i a més amb el component extra de celebració.
Tu mateix....

Merino

Ramon Bassas ha dit...

Jordi
Ens veiem a la Romeria!