dimecres, de maig 16, 2007

Habitatge i feina | Salut

Habitatge i feina
:

:
Aquest és el primer d'un grupet de vídeos que anirem penjant en el que el candidat socialista explica breument quines són les propostes electorals en diferents àmbits. Avui, habitatge i feina.
:
A la xarxa hi podeu trobar altres entrevistes interessants a Joan Antoni Baron. Com la que publica e-notícies ("els immigrants tenen drets, però també deures") o en l'esplèndida reivindicació de l'autoestima mataronina que fa a ElTotMataro.cat. Fa pocs dies n'apareixia una altra a capgros.com. I també a internet ha sortit la carta de l'exregidor Antoni Valls quan va decidir deixar el seu escó, en la que explica la prepotència i el mal estil de fer política del candidat Joan Mora. Ah, i avui, debat a TVM, que reemetran demà.
:

Salut
:
Aquest matí el cap de llista del PSC, Baron, ha presentat el els seus compromisos en l'àmbit sociosanitari de Mataró. L'acte s'ha celebrat a la Fundació Hospital, davant una quinzena de representants d'entitats sociosanitàries locals. Entre els compromisos de Joan Antoni Baron destaca el fet d'incrementar fins a un 12% l'assistència domiciliària als majors de 65 anys de la ciutat, una xifra que triplicarà la mitjana catalana. Joan Antoni Baron ha assegurat que durant els darrers 4 anys s'han marcat les pautes per durant el proper mandat fer "el gran salt en política d'assistència sanitària i de benestar social". Entre les propostes del PSC de Mataró hi ha les de crear 2 nous CAP's, ampliar-ne 2, fer un nou Centre de Salut Mental a la Llar Cabanellas, un nou Centre d'Urgències d'Atenció Primària al Camí del Mig o incrementar la relació entre els serveis sanitaris i polítiques d'innovació a través de TiCSalut.

:

Publica un comentari a l'entrada