dimecres, de maig 23, 2007

Espai públic | Rocafonda i empresa | CiU especula

L'espai públic
:

:
Rocafonda i empresa
:
Ahir, míting amb un centenar de persones a l'Avinguda d'Amèrica, a Rocafonda, presentats per Glòria Figuerola i Montse Angulo, on Baron presentava els compromisos pel barri, que són molts, i jo insistia en el tamany de l'ambició de Mora i en el fet insòlit que el candidat del PP no s'adreci als mataronins per carta. El candidat socialista a l'Alcaldia repassava quina ha estat l'acció de l'Ajntament en un gran barri com aquest, parlava de les aliances i e sbones pràctiques a assolir (per exemple: l'experiència del Llibre Viu) i parlava dels euipaments i infrastructures que han de dotar el sector de més força encara. Moltes cares conegudes i ganes d'una gran victòria aquest diumenge.
:
A la nit, una seixantena d'empresaris sopaven amb el candidat Joan Antoni Baron per sentir de primera mà la presentació del programa per a l'economia i l'empresa de Mataró. Presentat per la candidata Alícia Romero, l'Alcalde va repassar els compromisos per fer encara més competitiva l'economia local, que creix en el seu ritme de creació d'ocupació i d'empreses i que té reptes ben clars al davant. I va donar una dada: som de les ciutats més atractives de Catalunya en matèria fiscal. Si millorem la formació (aquí, de nou, TCM) i les infrastructures (accessos a la C32 i laterals, tren orbital...) superarem amb escreix els factors de competitivitat que ens resten per situar-nos a tots els nivells en primer lloc. Fotos: QM.
:
CiU especula
:
Ahir, Artur Mas (sense notari, ara sí que pactaran amb el PP) va venir a Mataró en un míting de CiU en el que el candidat d'aquesta coalició per Mataró va acusar Pumsa, l'empresa municipal urbanística, d'especular. No va donar cap prova, no va ser capaç d'explicar ni un sol exemple d'aquesta greu acusació, talment com formacions radicals han fet. No ho pot fer. Per dues raons. Una, perquè no en trobarà cap. Dues, perquè el 99% de les resolucons del Consell d'Administració d'aqueta entitat han estat presos per unanimitat, és a dir, amb el vist-i-plau dels representants de CiU. Ho eren els senyors Àngel Fàbregas i Antoni Valls (ai...), tots dos excel·lents professionals i persones solvents (per tothom excepte per Mora). Per tant, si Pumsa especula, ho és amb l'acord de CiU.
:
CiU, però, sí que especula. Especula sobre els dies que trigarà Joan Mora a abandonar el lideratge de CiU després de perdre les eleccions, aquest diumenge. D'això també hi ha tradició.
: