dimarts, de maig 01, 2007

Primer de Maig | Baron i la intel·ligència

Visca el Primer de Maig
:
Clicant aquí obrindreu el Manifest del PSC amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Treball, que concreta els compromisos dels socialistes catalans en tots els fronts en els quals estem treballant, tal i com comenta en Guillem. Des dels programes electorals de les eleccions municipals, amb mesures molt clares, fins a l'acció del Govern de la Generalitat en matèria de millora de l'economia i dels drets dels treballadors; des del desenvolupament estatutari a les lleis d'igualtat o contra les exclusions i el seu compliment. Felicitats a tots els que han santificat aquesta festa.
:
La idea és treta del bloc d'en Miquel i la imatge és treta del bloc de l'Esteve. P.S.: Recomano les reflexions d'en Cinto.
:
Baron al 33
:
L'Alcalde Joan Antoni Baron va participar al darrer debat del programa Àgora de la cadena autonòmica. Baron va dir, en el marc d'un debat de cara les properes eleccions municipals, que "la cohesió social garanteix una major seguretat. Uns barris dignes, uns carrers nets i endreçats, uns equipaments sanitaris, cívics i educatius de qualitat, garanteixen unes ciutats més segures". També va posar d'exemple mataró, on "l'espai públic és el principal espai de trobada i activitat de la gran majoria de la ciutadania". Per Baron, per exemple, l'ordenança de civisme és la garantia "que ningú s'apropia de l'espai públic, sinó que es manté com a espai de convivència per a tots els ciutadans".
:
Cara de tonto
:
Llegeixo al setmanari El Tot Mataró una entrevista al meu company i amic Jaume Graupera (candidat d'ICV) qui, entre d'altres coses (més afortunades, tot s'ha de dir), diu que l'opció intel·ligent de votar Baron és votar Graupera. Jo, que reconec que sóc bastant simple, a banda de no entendre res, se'm queda cara de tonto. Com ens deu haver quedat a tots els qui pensem que el vot intel·ligent val tant com el nostre i que, qui sap, segurament hi haurà molts intel·ligents que votaran directament Baron.
:
Publica un comentari a l'entrada