dijous, de maig 10, 2007

Comencem la campanya | 'Donde dije TecnoCampus...'

:
Comencem la campanya
:
Avui a mitja nit començarem la campanya pròpiament dita que ens ha de dur a les eleccions municipals del dia 2007. Espero que tots plegats no molestem gaire i que, en canvi, puguem concretar i comentar amb tothom les nostres propostes, que tinguem cura en ser rigorosos i que, en el contrast que hi haurà i hi ha d'haver (jo mateix el practico en aquest mateix post), no atravessem els límits, sinó que perfilem les llums i les ombres de la confrontació política a la que assistim.
:
Nosaltres hi anem amb Baron, l'Alcalde. L'Alcalde de la gent i que compleix el que promet. L'Alcalde del diàleg i de la fermesa. El que sap molt bé com i què estem vivint (nous temps) i que proposa solucions concretes a cada qüestió plantejada (noves idees). El que, davant els altres candidats, coneix més bé la ciutat i té més capacitat de posar-s'hi al davant.
:
Ens juguem això i algunes coses més. Potser per alguns, les properes eleccions són una qüestió de matisos, un cop (i és cert) ens hem posat d'acord en temes importants de ciutat (el front marítim, el pacte per l'economia, el pacte per l'habitatge, la immigració, etc...). Però us asseguro que per la majoria, no ho són gens, de matisos. Pels que volen carrers més nets i segurs (no tenen la sort de viure segons on), pels que els serveis públics són essencials per al seu esdevenidor (l'educació, la salut), pels que aposten per la innovació i la creativitat des de sota, per les associacions, pels emprenedors, pels avis i els joves... no és una qüestió de simple matís. O l'Alcalde és Baron, amb una clara prioritat per aquesta gent i el seu progrés, o és un de dretes (Mora o Mojedano, ells ja s'han compromès a otar el que dels dos tingui més escons), amb participació del PP. Del PP de l'Aznar i la guerra d'Iraq, del de les mentides del 11-M i l'atac contra l'Estatut, del de la crispació permanent i els pelotazos costaners. No són matisos.
:
Donde dije TecnoCampus...
:
El web del PSC de Mataró va rescatar ahir una entrevista que van fer al candidat de CiU, Joan Mora, en el marc del Pla Estratègic Maresme 2015, treball coordinat pel Consell Comarcal del Maresme, celebrada fa un any justet justet. Aquesta entrevista va ser citada per l'Alcalde Joan Antoni Baron en el marc del debat electoral de dimarts passat organitzat pels empresaris del Maresme. Mora dedica elogiosos comentaris al projecte TecnoCampus i a l'alcalde Baron, pocs mesos abans de ser elegit cap de llista de CiU a les properes eleccions municipals. Del TecnoCampus deia que estava encantat i de Baron en destacava el seu tarannà. Ara en diu tot el contrari. Creu que la inversió és excessiva i malparla de la ubicació dels estudis universitaris en aquella zona quan fa només un anyet criticava el contrari. Amb aquests canvis de criteri tan arbitraris, Mora no sembla massa de fiar...
:
Foto: L'alcalde Baron el dia de la primera pedra del TCM; al darerre l'exalcalde Manuel Mas, el conseller Antoni Castells i la regidora Pilar González (foto: Romuald Gallofré / capgros.com).
:

2 comentaris:

Pedro ha dit...

No sabia que ara et dediquessis a fer prpaganda dels rivals. A mi el fundador i director d'una de les empreses de software més antigues de Catalunya em sembla bastant de fiar...

Ramon Bassas ha dit...

Pedro
Per això vull que continuï fent d'això per molts anys.