dimarts, de maig 22, 2007

SPAM | Cristià i candidat | Un la té petita, l'altre 'passa'

Comunicat de la SPAM
:
La Societat Protectora d'Animals de Mataró (SPAM) ha emès un comunicat en el que es fa ressò de la proposta socialista d'un nou centre d'animals que superi les actuals instal·lacions i, especialment, el concepte heretat de gossera, que ha de convertir-se en un element proactiu en favor de les mascotes i llur funció social. aquesta proposta, que és al Programa del PSC, és fruit d'haver-ne parlat a l'abast en l'etapa prèvia a la campanya, amb baron en tant que candidat. Així es fan les coses: escoltant, acordant i comprometent-nos.
:
Escrit per al web de cristians del PSOE
:
L'amic Carlos García de Andoin em demana un breu escrit per al web dels cristians del PSOE, en el que alguns socialistes que hem fet pública la nostra condició de cristians expliquem que ens presentem a les eleccions municipals i quin és el nostre compromís. Aquí va.

Voy en una lista donde hay cristianos y otros que no lo son, y muchos de los que ignoro qué fe profesan. Creo que así debe ser el compromiso político de los cristianos, en opciones cuya identidad religiosa no es lo fundamental. “Id a Galilea”, decía Cristo, como quien envía a sus más queridos a comprometerse en un mundo complejo, lleno de problemas gordos y pequeños, dónde la adscripción religiosa no es lo fundamental sino, especialmente, la actitud de servicio y, por encima de todo, a los más desfavorecidos. Así me planteo también mi compromiso municipal, fruto de la opción que hice en su día al afiliarme al Partido Socialista. Hay que ponerse manos a la obra. Ni lo podemos dejar exclusivamente a otros (más doctos, o más acostumbrados al poder…) ni podemos aguardar mucho a que una revolución, o un milagro, o un caudillo lo arregle todo de golpe. Eso es mentira. Ponerse manos a la obra es empezar a veces por lo más pequeño pero urgente, levantarse y ponerse a currar cada día, fracasar mil veces y tener éxito en cien, no desesperarse cuando ves que al arreglar un problema surgen otros y recordarse a menudo de quiénes son los tuyos y para qué estás aquí. No, los tuyos no son los católicos, son los pobres. Y la pobreza, nuestras limitaciones, no son tan sólo económicas. Así, con ese tesón diario, podemos ni que sea un poquito hacer la vida más digna, más plena y más feliz a nuestros conciudadanos. Lo merecen.

:
Joan Mora la té petita
:
Vol un Corte Inglés reduït (digui el que digui el concurs i amb el risc de perdre mil llocs de treball nets); vol dedicar-se a fer d'Alcalde (si pacta amb el PP, és clar) el temps que li sobri dels seus negocis; una sala de lectura enlloc d'una Biblioteca com la Pompeu Fabra a l'Escorxador; vol un TecnoCampus senzillet, sense les universitats (posant en risc la creació dels tres mil llocs de treball); vol un Sorrall escapçat, la seva primera decissió política ha portat a l'empetetiment del Grup de CiU amb l'amputació de dos dels seus membres; no surt ni a la propaganda genèrica de CiU (on hi surten tots)... Res, que Joan Móra la té petita. L'ambició, és clar. Més a prop de les dimensions de Cabrera (que no sé per què s'avergonyeix de ser-ne veí) que d'una ciutat com Mataró. S'hi ha de viure. S'ha de viure, per estimar-la i per abocar-hi l'ambició que mereix.
:
I Mojedano passa dels electors
:
He rebut la propaganda de totes les formacions polítiques amb representació. Com que m'hi dedico, m'agrada veure els dissenys, els missatges, etc. La sorpresa de la del PP és majúscula. El candidat d'aquest partit a Mataró és l'únic que no surt enlloc del que envien (excepte la papereta), és Rajoy qui escriu una carta... Els ciutadans de Mataró ens mereixem que els candidats se'ns adrecin, ens mirin a la cara i no s'avergonyeixin de les sigles amb les quals es presenten. En fi es veu que Mora haurà de pactar directament amb Rajoy enlloc de Mojedano. Cap problema: ara ja han jubilat el notari.
:
Publica un comentari a l'entrada