dilluns, de maig 07, 2007

Més amb Baron | Valls elogia Baron | Front Marítim

Cada dia més gent amb Baron
:









La gent de la Plataforma Alcalde Baron suma ja una cinquantena de noms, entre els darrers s'hi compta aquests tres de la foto: l'actor Roger Pera (som de família però elles no s'ho creuen), que ha cedit també la seva veu per als anuncis en ràdio, la coreògrafa Maria Rovira o la vitrallista Eugenia Mugnani. Però també dos grans impulsors del hockei mataroní: Josep Mª Spa i Mario Keudel. També s'hi han afegit Tomás Santonja, assessor fiscal, Teresa Sesén, esteticista, Albert Forns, del C.E. Pla d'en Boet, Laureano Marini, del moviment esportiu, Ferran Gómez, catedràtic i membre de l'equip de vela Solaris, Manuel Romero, delegat del Col·legi d'Àrbitres al Maresme i en Santiago de San Pedro, jubilat.
:
Valls (UDC) elogia Baron
:
Justament en una carta adreçada als membres d'aquesta Plataforma, l'exregidor Antoni Valls, que ja havia expressat les seves profundes discrepàncies amb la manera d'actuar de Joan Mora (CiU) com a motiu de l'abandonament del seu escó, elogia el candidat Baron i mostra les seves simpaties polítiques i personals a la seva persona. Valls creu que molta gent de CiU podria votar Baron a l'Alcaldia en cas que tinguessim un sistema de llistes obertes. No m'estranya. Em consta la consternació de força votants i simpatitzants de CiU davant la forma de procedir del seu candidat, de la prepotència i el radicalisme que gasta i, especialment, de les seves preferències per un govern amb el PP. I em consten a l'abast les simpaties i els recolzaments que el candidat Baron està rebent de molts sectors de la ciutat, d'un ampli origen ideològic, que confueixen en confiar en l'actual Alcalde per als reptes que té plantejats la ciutat. per damunt de tot, però, elogien la seva manera de fer, la capacitat per liderar tot escoltant, la voluntat de sumar el màxim d'energies per situar Mataró al capdavant. Foto: Romuald Gallofré (capgros.com).
:
En parla capgros.com.
:
Front marítim: un gran actiu
:
Dissabte vam ser a en un acte Vista Alegre, en una ambient d'entusiasme pels dos veïns que incorporem destacadament a la nostra candidatura, en Carles i la Mª Àngels. Avui hem estat a Pla d'en Boet (bé, jo no que estava fent el porta a porta), el barri de l'Alcalde i d'en Quico Melero (autor d'aquesta foto, que és de l'acte que parlo després), en un acte també força concorregut al centre cívic, pel que sé. I diumenge vam presentar als mitjans de comunicació (sí, els fem pencar en diumenge, com als capellans...) les nostres propostes sobre el Front Marítim. No parem en aquest darrer tram de la precampanya.
:
El Front Marítim, des de tots els punts de vista (econòmic, de lleure, ambiental, esportiu, turístic....) és el nostre gran actiu. Amb el desenvolupament de dos barris nous (Porta Laietana i El Rengle), al voltant d'activitats econòmiques de primer nivell (des del TecnoCampus al Port) i amb tot el que queda per fer (doblar la platja, per començar), us asseguro que el millor és per venir.
:
El candidat del PP va tenir la genial idea de fer venir creuers tipus "Vacaciones en el mar" al nostre port, sense adonar-se que es podria carregar l'alguer o que, senzillament, l'escullera no ho permet. Coneguts aficionats al mar de Mataró se'ns van adreçar astorats quan van sentir les genialitats dels que van fer el Passeig Marítim només quan una sentència els va obligar. Tranquils, d'aquí vint dies entre tots els enviarem a un creuer ...a l'oposició.
:

8 comentaris:

Pedro ha dit...

Em sona un home del Psc que ha elogiat la manera de fer de Ciu. I no és precisament regidor de Mataró.

Ramon Bassas ha dit...

Pedro

La manera de fer de CiU a Mataró...?

Anònim ha dit...

Pedro... "ara no toca" deia en Pujol a segons quines preguntes.

Ramon Bassas ha dit...

Anònim,
No toca què?

Anònim ha dit...

Doncs , el que et diu en Pedro, comentar "els elogis" d' en Maragall dels darrers dies.

Ramon Bassas ha dit...

Anònim,
Són uns elogis una mica enverinats, no?

Anònim ha dit...

Tens raó..., per això havia posat "les cometes".
Potser podríem parlar del "verí" , no ?

Ramon Bassas ha dit...

Sí, jo si fos de CiU no m'hauria fet cap gràcia que m'associessin amb la resignació. Sobre Maragall, et remeto a l'article que poso al post de l'endemà d'aquest. Allà crec que explica les coses ben claretes.