dimarts, de maig 15, 2007

Per l'esport | No saben de números

Per l'esport
:
Ahir a la nit vam anar a sopar amb vuitanta representants del món esportiu, representants de la majoria de clubs i entitats esportives de la ciutat. Baron va defensar que vol una ciutat on "l'esport pugui formar part de la vida quotidiana de la majoria dels ciutadans". El candidat socialista, a qui acompanyava pere Alcober, diputat provincial d'Esports, i Ivan Pera, regidor d'Esports de Mataró, va ressaltar l'esforç dels clubs per tirar endavant la pràctica esportiva. "Aquest esforç no té preu" va dir.
:
Joan Antoni Baron va explicar que els socialistes havíem fet "un programa responsable amb les necessitats de les persones, una de les quals ha de ser l'esport" va dir. Baron va destacar la gran quantitat de projectes que es compromet a tirar endavant si surt elegit alcalde: 2 nous camps de futbol al Sorrall, un nou poliesportiu al Carrer Euskadi, un nou estadi d'atletisme als Turons, un gran equipament esportiu al triangle dels Molins o 2 nous quilòmetres de carril bici. Baron també va avançar que Mataró es postularà com a candidata per acollir una edició propera dels Special Olympics. Fotos: QM
:
No saben de números
:
L'altre dia fèiem broma amb l'eslògan de CiU i la seva tendència a errar en els números (de les vegades que havíem tret majoria absoluta, del lloc al rànking de Mataró per població, etc...) i el que feia més gràcia era els de 27 anys són massa. Baron va dir "no saben la taula del quatre, set per quatre fan vint-i-vuit". Bé, em fan arribar un post d'un membre de la llista de CiU en el que diu "Són clarament 27 anys del mateix ajuntament, doncs a l’inici del primer mandat de la democràcia el govern era de concentració i gairebé totes les forces amb representació en formaven part. Això, si no recordo malament, es va trencar quan l’alcalde Majó va anar a fer política a Madrid". Bé, Joan Majó dimití a finals de 1982 per anar de Director General d'Informàtica i Electrònica del nou govern de Felipe. Estirant molt (i encara no s'han complert), i si agaféssim aquest criteri, serien 25 anys, que és quan CiU abandonà el govern de progrés. Ni 27 ni 28, doncs. No saben comptar.
:
Però el més greu (això darrer és una anècdota ben tonta... si no fos que és l'eslògan) és que el candidat Mora un dia que visita el Palau, els tracti de ghetto, criminalitzi el barri i, a sobre, es mengi la biblioteca que ha de dinamitzar tota aquella zona. I que nosaltres sí que farem. Si us plau, quedi's a Cabrera. O a fer negocis, no sigui que per compatibilitzar-los amb la política acabi com ell.
:
Publica un comentari a l'entrada