dimarts, de juny 14, 2005

Del dolor i dels bloggers

Del dolor
:
saville Jenny Saville, Closed Contact Nr. 4 (1995)
:
"Lo único que he aprendido viviendo es que todo sentimiento verdareramente profundo s doloroso"
  • Luis Rosales, Antología Poética, Alianza Ed., Madrid, 1984, p. 137.
De bloggers
:
Avui aquest blog l'he tingut una mica mogudet, amb vàries visites als comentaris que m'han permès eixamplar una mica el coneixement dels que han arribat fins aquí. Hem polemitzat amb Pedro, al qui li recomano una mica més de sentit de l'humor, i m'ha escrit Tristany de Pinós, un terrassenc que ja ho havia fet alguna vegada. També, Los fans de Saville van comentar un dels posts i això em va permetre conèixer el seu apassionant blog (jo sóc fan d'una altra Saville, la Jenny, que avui il·lustra el post, una jove artista de la que vaig saber a la Bienal de Venècia fa 2 anys; un dia ja en parlaré més). I, finalment, un nou blogger mataroní! És el Sr. Ruso, que diu que un dia ja se'm presentarà pel carrer. Diu també que coincidim força.
:
Per seguir una mica què s'ha dit avui de Jesús Moncada, mort ahir, us rcomano que passeu pels Efectes secundaris, per can Cinto Amat, per F l u x, per l'Oi? o per Biel Mesquida. Fora dels blocaires, cal destacar els articles de Julià Guillamon, i de la Mercè Ibarz a La Vanguardia, d'en Sergi Pàmies a El País, d'Ada Castells a l'Avui, de José Antonio Labordeta i d'Ernest Folch a El Periódico i, finalment, de Jordi Llavina i Toni Sala, a El Punt.
:
jesusmoncada
:
Si voleu seguir la campanya gallega a través del blog que han preparat els companys de la caravana electoral PSdG, cliqueu aquí.
:
I si voleu saber per què caram alguns no som nacionalistes, mireu què diu avui en Miquel Iceta. A vegades l'obvietat és justament el que fa més falta.
Publica un comentari a l'entrada