dissabte, de juny 11, 2005

Jornada, CIS i 'mani' anti-gai

Jornada del PSC a Mataró
:
Aquest matí ens hem trobat unes quantes hores els socialistes de Mataró a l'alberg de Can Soleret. Hem fet una anàlisi de com veiem les coses, a mig mandat, i, especilament, de cap on han d'anar. Com que de l'acte, i del discurs de l'Alcalde, ja en parlaran els mitjans, em ve de gust agrair a tothom qui ha treballat (i segurament m'en deixo) per fer que fos un èxit. Em refereixo a la Montse López, secretària d'Organització, que ha estat l'alma mater, o a l'Ivan Pera, coordinador de l'acte, a en Carles Fernàndez, que ha fet una presentació molt clara, a en David, que l'ha ajudat amb un power point fantàstic, a un altre David, en Jaume i en Xavier Cugat, que han treballat amb els temes de premsa i dels missatges, als companys i companyes regidors de l'Ajuntament, que han estat capaços de parar l'orella, a en Xesco i tots els companys de la JSC, pels temes d'infrastructura, a la Joana i la Noemí, que tota la setmana han anat confirmant els assistents i els preparatius, a en Quico Verjano, que ha rebut un sonor aplaudiment pel fantàstic dinar que ha cuinat per la vuitantena que érem, als que han conduït uns grups de treball que han pencat força, a en Josep Maria Sala i en Joan Antoni Baron, pels missatges i per la companyia, a`una altra Glòria i un altre Joan Antoni, també per la infrastructura, i l'Antonio i en Joan, pel trasllat, i per la gent de la megafonia, i els de la impremta, i els de l'alberg... i per tots els altres que, de veres, han pencat força. Ja veieu que la política és això, també, cocinero antes que fraile, i també cooperació, treball en comú i ganes de passar-s'ho bé amb la companyia dels que pensen més o menys com tu. Ah, i us asseguro que fer de Primer Secretari amb gent que té una voluntat com aquesta és molt més senzill, us ho asseguro.
:
L'enquesta del CIS sobre Galícia
:
cisgalicia Per veure-ho millor, clica aquí.
:
A una setmana de les eleccions gallegues, després de la qual per art de màgia segurament deixarà d'haver-hi, almenys tan seguides, aquestes manifestacions de la dreta, el CIS publicava una enquesta que confirma la tendència alcista del PSdG-PSOE i a la baixa dels altres dos, especialment del PP, qui, al perdre la majoria, podria passar a l'oposició. I, el més rellevant, ´s que el 61,9% vol un canvi contra el 28,4% que no.
:
touriño clica aquí.
:
Cristians que diuen sí
:
Que diuen sí a les bodes gais, per exemple, i que no aniran pas a la manifestacíó que ha muntat un grup i que, llastimosament, ha comptat amb la comprensió de la Conferència Episcopal. Jo estic amb aquests, doncs, que són molts més del que sembla. D'entrada, puc afirmar que l'Església catalana, almenys en la seva majoria, no està per aquestes collonades. Mentre tant, si sou dels del sí, si no us agrada el que demana aquesta manifestació (compte, que facin les que vulguin, això sí, valdria la pena fer un debat serè al respecte i, d'entrada, ningú hauria de prejutjar) podeu signar aquí. Òbviament, no cal ser gai, però tant si sou gais com si no i voleu trobar referents cristians positius en el món homosexual, podeu adreçar-vos als col·lectius de Catalunya, també de Catalunya, de València, o d'altres llocs del món.