dijous, de juny 23, 2005

Nit de Sant Joan

shojiueda "Dunes, retrat de Sooji Yamakawa", fotografia de Shoji Ueda (1984).
:
Demà posaré, com cada any, el disc (CD) Nit de Sant Joan, de Jaume Sisa. Com un ritual. No sé per què, segurament pel bon record del muntatge de Dagoll Dagom (era molt jove), o per una mena de nostàlgia que ens agafa les dates assenyalades. A banda, des d'aquí voldria felicitar tots els que demà fan el sant (ja se sap, de Joans, Joseps i ases...), ja que a la blogosfera n'hi ha ple. Bé, i si voleu disfrutar de valent, aquests dies comença ja el gran festival "Mataró, cruïlla de cultures".
:
cruilla Cliqueu aquí.

12 comentaris:

Joan Antoni ha dit...

A casa meva ja en tenim de Joans. En conec d'altres que tenen Joseps.
Qui deu tenir els ases?
Bona revetlla

Anònim ha dit...

Qué foto más bonita!!!
Por cierto, no he oído nada de Sisa, está bien??
Te puedo mandar un recorte de una revista en el que seleccionan los 100 mejores discos españoles de todos los tiempos, y donde 'Qualsevol nit pot sortir el sol' está en octavo puesto.
Prometo escanearlo pronto.
Un saludo!!!!

Ramon Bassas ha dit...

Joan Antoni,
El món dels ases està molt repartit. Feliç dia del sant.

Warsaw 79:
Es un poco hippy pero a mi me gusta, Sisa. La foto pertenece a una exposición del fotógrafo japonés Shoji Ueda (Sakaiminato, 1913-2000) que estos días se exhibe en Madrid.

Judith Vives ha dit...

Les dunes de Tottori que retrata Shoji Ueda són l'escenari on té lloc La mujer en la arena, una novel·La de Kobo Abe que us recomano si encara no heu llegit, i de la que se'n va fer una versió cinematogràfica que he vist fa poc i que també val molt la pena.

Ramon Bassas ha dit...

Ni he llegit la novel·la ni he vist la pel·li; si no fos que sé que ets tu, semblaria que t'ho inventessis. M'apunto de llegir-la.

Pedro ha dit...

és curiosa la teva mania de parlar en castellà a gent que t'entén en català.

Judith Vives ha dit...

Si voleu saber alguna cosa del llibre, cliqueu aquí: http://www.siruela.com/catalogo/catalogo.php3?ficha=393&site=lengua

De la peli trobareu informació interessant aquí: http://www.cinetudes.com/index.php?action=article&numero=43

Ramon Bassas ha dit...

- Pedro,
Sí, és curiós i es diu practicar amb la llengua. A tu no t'agrada?

- Judith,
Gràcies. Fan bona pinta.

Pedro ha dit...

A mi m'agrada conservar la meva llengua. I practicar altres llengües quan serveix d'alguna cosa, com per exemple quan vaig a Anglaterra a tancar un tracte (cosa que un regidor socialista no ha fet mai) o a escoltar una tesi a França.
Però no m'agrada parlar una llengua per fer reverències als que són reacis a parlar la meva. Ja en vam parlar del tema i sembla que no vols avançar ni un centímetre respecte la teva posició, sembles el tripartit amb el seu sistema de finançament. Llàstima que ara que us heu carregat l'estatut intentar evitar el blindatge de competències no podreu encolomar el mort a ningú.

Ramon Bassas ha dit...

Estimadíssim Pedro,
Vaig que t'agrada entrellaçar temes i veig també que has fet un estudi molt acurat entre els centenars de regidors socialistes per arribar a la conclusió que mai cap d'ells ha anat a tancar un tracte a Anglaterra. Caram. El que sí que et puc dir és que en el tema de l'ús i la pràctica de la llengua estic disposat a avançar força centímetres, tots aquells que la meva llengua pugui estirar-se.

Pedro ha dit...

Parla sense vergonya, parla amb llibertat, aplica't el cuento i dóna exemple de les campanyes que fa la Generalitat.

Ramon Bassas ha dit...

Tant quan parlo com quan uso la llengua ho faig amb llibertat, digui el que digui la Generalitat.