dissabte, de setembre 12, 2009

Nous centres educatius

:
La meva companya Conxita Calvo, regidora d'Educació, va explicar aquesta setmana com es presenta el curs escolar a Mataró. Una de les prioritats del Govern és l'educació i la formació [vegeu notícia a capgros.com] i, dins d'ella, assegurar l'escolarització de tots els infants que, fruit del nou baby boom (i de la manca de planificació de l'anterior Govern de la Generalitat), s'ha hagut de fer aquests darrers aanys amb la implicació activa d el'Ajuntament en el seu programa d'inversions.
:
El balanç és molt positiu. 22.365 alumnes d’educació especial, infantil de 1r i 2n cicle, primària i secundària obligatòria i post obligatòria comencen el nou curs escolar a Mataró amb l’estrena de nous equipaments educatius d'educació reglada, el CEIP Maria Mercè Marçal, el CEIP Montserrat Solà (desapareixen els barracots) i la nova Escola Bressol Els Garrofers. A banda de la formació reglada, aquest curs començaran a funcionar l’Escola Municipal de Música i el Centre de Formació Permanent Tres Roques. Contra la crisi, educació. [vegeu Guia de l'Ensenyament 2009].
:

La nota [aquí] recull el conjunt de reformes i millores que hi ha hagut al conjunt dels centres, algunes finançades amb el Fons Zapatero.
:
Foto: Una de les aules de la nova Escola Bressol Els Garrofers (© 2009 Ajuntament de Mataró).
: